Ignition MQTT Distributor module

MQTT Distributor

MQTT-clients kunnen veilig verbinding maken, publiceren en abonneren
Deze module is een MQTT-server die voldoet aan de OASIS-standaard 3.1.1 van het MQTT-protocol. Het stelt MQTT-clients in Ignition in staat om op een veilige manier gegevens te verbinden, te publiceren en te abonneren. Hierdoor worden gegevens geleverd aan zowel operationele als zakelijke applicaties in de hele onderneming.

Deze module is er in twee versies: 

  • Distributor: ondersteunt maximaal 50 MQTT-clients tegelijk
  • Distributor Plus: ondersteunt maximaal 250 MQTT-clients tegelijk (voor grotere applicaties)
MQTT Distributor module

Belangrijkste functies van de MQTT Distributor module

Een combinatie van deze module met de MQTT Engine module biedt de componenten een op zichzelf staande MOM-infrastructuur vanuit één Ignition Gateway. Deze combinatie voldoet aan de vereisten voor IIoT– en SCADA-applicaties voor grotere gebieden. Het is ideaal voor situaties waarin er beperkte of dure communicatie is, zoals in VSAT of mobiele connectiviteit. Deze oplossing is ook zeer effectief voor het verhogen van de datadoorvoer voor hoogwaardige fabrieksoplossingen.

Dit is een zelfstandige module en kan worden gekocht als een standalone MQTT-server zonder Ignition-licentie. Hierdoor is het ideaal voor het distribueren van een of meerdere Distributor modules. Dit zorgt voor schaalbaarheid, redundantie en diverse locatie-applicaties om de betrouwbaarheid te vergroten.

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?