De 7 Voordelen van Ignition ten opzichte van Traditionele SCADA

Ignition SCADA
In de wereld van Industrie 4.0 is het noodzaak mee te gaan met de ontwikkelingen. Echter zien we dat veel bedrijven worden tegengehouden door het gebruik van traditionele SCADA. Maar dit is vanaf nu verleden tijd. Maak kennis met de voordelen van Ignition, de nieuwe SCADA, en ga deze problemen voortaan uit de weg.

1. Ignition omarmt het heden

Terwijl oude SCADA-systemen vastzitten in de jaren 90, maakt Ignition gebruik van de snelheid, prestaties en connectiviteit van het internet. Mobiliteit is de sleutel, waardoor Ignition-gebruikers overal verbinding kunnen maken met hun SCADA-systeem, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en een productiever systeem.

2. Ignition groeit met je mee

Oude SCADA-systemen zijn niet geïntegreerd en kunnen moeilijk worden uitgebreid. Ignition is modulair, waardoor gebruikers functionaliteiten kunnen toevoegen, wijzigen of verwijderen zonder het hele systeem te verstoren. Dit biedt flexibiliteit en efficiëntie op maat.

3. Ignition verbindt met elke database

Terwijl oude SCADA-systemen vaak beperkt zijn tot één specifieke database, excelleert Ignition in veelzijdigheid. Ignition ondersteunt een ongelimiteerd aantal databaseverbindingen met verschillende database typen, waaronder SQL. Dit maakt gegevensverzameling eenvoudig en efficiënt.

4. Ignition geeft betekenis aan data

In tegenstelling tot oude SCADA-systemen biedt Ignition niet alleen realtime data, maar geeft het ook betekenis aan deze gegevens. Het maakt het mogelijk om realtime en historische data uit diverse bronnen te integreren, waardoor gebruikers snel inzicht krijgen in de status van hun bedrijf.

5. Ignition versnelt het proces

Oude SCADA is tijdrovend, terwijl Ignition de installatie en ontwikkeling versnelt. Dankzij hot-pluggable modules kunnen functionaliteiten snel worden toegevoegd of gewijzigd zonder het systeem offline te halen. Ignition kan binnen enkele minuten worden gedownload en geïmplementeerd.

Ignition module overzicht

6. Ignition past overal

Oude SCADA-systemen zijn vaak gebonden aan specifieke besturingssystemen, terwijl Ignition volledig platform onafhankelijk is. Het kan eenvoudig via het web worden geïmplementeerd op vrijwel elk besturingssysteem, waardoor gebruikers meer vrijheid hebben in hun keuze van software en hardware.

7. Ignition biedt vrijheid zonder beperkingen

Traditionele SCADA-licenties kunnen beperkend zijn en kosten opdrijven. Ignition biedt een ongelimiteerd softwarepakket per server, waardoor gebruikers genieten van onbeperkte clients, tags en verbindingen voor een fractie van de kosten van andere oplossingen. Deze vrijheid stimuleert innovatie en groei.

Ontdek Ignition

Plan nu een exclusieve Ignition-demo op locatie

 • Leer hoe Ignition specifiek in jouw bedrijf kan worden toegepast.
 • Stel direct al je vragen en ga dieper in op specifieke softwareaspecten.
 • Ontvang op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Start met het bouwen van je eigen Ignition-applicatie

 • Snel en moeiteloos te installeren.
 • Ontdek en benut alle functionaliteiten van de software, zo lang als je wilt.
 • Maak onbeperkt verbinding met tags, PLC’s, databases en apparaten.
 • Beoordeel zelf of Ignition aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Verken Ignition in de online demo-omgeving

 • Geen download of installatie vereist.
 • Bekijk toepassingen voor verschillende industrieën.
 • Pas waarden aan en zie onmiddellijk het resultaat.
 • Leer hoe Ignition processen automatiseert en visualiseert, zelfs zonder programmeerkennis.
 • Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.

Anderen bekeken ook

AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

AT-Automation introduceert met trots haar gloednieuwe bedrijfslogo. Dit nieuwe logo is onderdeel van een uitgebreide herpositioneringsstrategie en laat zien waar AT-Automation voor staat: “Master your Growth”. Na een grondige herziening van de…

Lees meer
Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?