AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

Weert, 23 januari 2024 – AT-Automation introduceert met trots haar gloednieuwe bedrijfslogo. Dit nieuwe logo is onderdeel van een uitgebreide herpositioneringsstrategie en laat zien waar AT-Automation voor staat: “Master your Growth”.

Na een grondige herziening van de bedrijfsstrategie, waarin de identiteit, missie en waarden van AT-Automation opnieuw zijn vastgesteld, werd besloten tot een nieuw logo dat beter aansluit bij de vernieuwde bedrijfsvisie.

Het nieuwe logo weerspiegelt de herziene bedrijfsstrategie van AT-Automation. De nieuwe slogan, “Master your Growth”, benadrukt het streven van het bedrijf om hun klanten in de maakindustrie slimmer en onafhankelijk te maken. Dit komt tot uiting in de logische programmeerwijze, gebruiksvriendelijke software en trainingsmogelijkheden voor klanten. Het bedrijf gelooft ook sterk in de persoonlijke groei van medewerkers en investeert daarom in jaarlijkse opleidingsbudgetten, workshops en kennisdelingssessies.

Wat maakt AT-Automation uniek?

AT-Automation onderscheidt zich door exclusief met A-merken te werken, een top 3-positie als Ignition-integrator in Europa te bekleden en streng vast te houden aan het principe dat meerwerk pas meerwerk is als het ook daadwerkelijk meer werk is. Door alle code bij de oplevering te delen, zijn klanten zelf de eigenaar van hun product.

Het nieuwe logo is geïnspireerd op het lijnenspel van een printplaat. De rechte lijnen en afgeronde hoeken vormen een vloeiend proces van A naar T. Kijk goed en je ziet zelfs een subtiele A in de witte ruimte, een verwijzing naar ATA uit het oude logo. Het kleurverloop van oranje naar rood symboliseert groei en vooruitgang, met een knipoog naar Ignition in het oranje en een verwijzing naar passie en strijdlust in het rood. Met deze nieuwe visuele identiteit laat AT-Automation zien dat ze klaar zijn voor de toekomst. Het bedrijf blijft streven naar innovatie en willen hun klanten en medewerkers laten groeien.

Over AT-Automation

AT-Automation, opgericht door Ard Triepels in 2006, is voortgekomen uit zijn oorspronkelijke rol als storingsmonteur in de maakindustrie. Met een aanvullende specialisatie in het programmeren van PLC’s, die de aansturing van machines regelen, onderscheidde het bedrijf zich al vroeg in zijn bestaan. Toen uiteindelijk bleek dat klanten behoefte hadden aan inzicht in de betekenis van de verzamelde data en de machineprestaties, heeft het bedrijf zich als een van de eerste in Nederland en België volledig gericht op het intuïtieve Ignition-platform van het Amerikaanse bedrijf Inductive Automation. Hierdoor is AT-Automation in staat klanten gedurende het gehele automatiseringsproces van A tot Z te ondersteunen.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je vrijblijvend advies over hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Laat hieronder je contactgegevens achter.

Anderen bekeken ook

6 Ignition-tools voor de veiligheid en stabiliteit

6 Ignition-tools voor de veiligheid en stabiliteit

Het tijdperk van mobiele apparaten, apps en webbrowsers heeft een aanzienlijke invloed gehad op de industriële automatiseringssector. Tegenwoordig kunnen systemen moeiteloos opereren op elk mobiel apparaat met een webbrowser. Met de groei van het…

Lees meer
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?