Andere Edge modules

» Panel
» Compute
» Sync Services
» EAM

Ignition Edge IIoT module

Edge IIoT

Publiceer en krijg toegang tot veldapparaatgegevens van de rand van jouw netwerk
Ignition Edge IIoT verandert vrijwel elk veldapparaat, zoals een touchpanel of een clientterminal, in een lichtgewicht, MQTT-compatibele edge-gateway die naadloos samenwerkt met Ignition IIoT en andere gangbare IIoT-platforms.

Belangrijkste functies van de Edge IIoT module

Verzend gegevens via MQTT
Deze Edge IIoT oplossing gebruikt het zeer efficiënte MQTT-protocol om gegevens naar elke MQTT-broker te verzenden en ondersteunt de Sparkplug-gegevenscoderingsspecificatie. MQTT is een beproefd OASIS-standaard protocol voor gegevensoverdracht dat snel het toonaangevende berichtenprotocol voor het IIoT aan het worden is.

Opslaan en doorsturen
Met deze oplossing kan je gegevens bufferen, zodat je deze kan opslaan en doorsturen in het geval van een netwerkstoring. Er wordt gecontroleerd of de abonnee is verbonden voordat gegevens naar de MQTT-broker en vervolgens naar de abonnee worden verzonden.

Werkt als onderdeel van een end-to-end IIoT-oplossing
Deze oplossing werkt uitstekend als een zelfstandige edge-gateway die apparaatgegevens van het veld naar een MQTT-broker kan verzenden. In combinatie met Ignition IIoT wordt Edge IIoT echter naadloos onderdeel van een echte end-to-end IIoT-oplossing. Deze legt gegevens uit het veld vast en distribueert gegevens via de publish-and-subscribe-methodologie van MQTT. Daarnaast kan het industriële applicaties bouwen en implementeren in de gehele onderneming, allemaal op één platform.

Andere Ignition Edge modules

» Panel
» Compute
» Sync Services
» EAM

Wist je dat je alle modules gratis kunt uitproberen?

Download en installeer de volledige Ignition versie in slechts enkele minuten en probeer het voor zo lang als jij wilt, helemaal gratis!

 

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?