Andere Edge modules

» IIoT
» Compute
» Sync Services
» EAM

Ignition Edge Panel module

Edge Panel

Met Edge Panel maak je lokale HMI’s voor veldapparaten
Ignition Edge Panel maakt een standalone HMI-functionaliteit mogelijk voor één lokale client en één externe weggestuurde client aan de rand van het netwerk.

Belangrijkste functies van de Edge Panel module

Bouw snel industriële HMI’s
De Panel module geeft jou de keuze tussen de Vision of Perspective module. Het wordt standaard geleverd met de Ignition Designer, de krachtigste geïntegreerde ontwikkelomgeving in de branche. Ignition Edge Panel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om snel prachtige HMI’s te bouwen die de prestaties van de operator optimaliseren.

Bekijk en beheer jouw processen
Met Ignition Edge Panel kan je een lokale HMI bouwen en implementeren waarmee je snel de status van uw machine in realtime kan zien en processen kan starten en stoppen met één druk op de knop.

Eenrichtingsalarmmelding

Ignition Edge Panel kan eenrichtingsalarmmeldingen per e-mail verzenden via de SMTP-server van jouw bedrijf, zodat je alert kan blijven op wat er aan de rand van het netwerk gebeurt.

Basistrending
Deze oplossing bevat opslag voor een week databuffering; dit kan perfect zijn voor het opnemen van elementaire korte-termijntrending op jouw HMI-client.

Terugval op lokale client
In het geval van een mislukte netwerkverbinding, richt een client zich opnieuw op een centrale Ignition-server en maakt verbinding met het lokale Ignition Edge-paneel, waardoor hij toegang krijgt tot een week gegevensbuffering en lokale gegevensvisualisatie en -controle behoudt.

Andere Edge modules

» Compute
» Sync Services
» EAM
» IIoT

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?