Ignition OPC COM module

OPC COM Module

Maak verbinding met OPC COM servers

Er zijn momenten dat je een apparaat op de fabrieksvloer hebt dat een driver nodig heeft dat alleen beschikbaar is op een OPC-server. Met deze module kan je Ignition snel en eenvoudig integreren in jouw bestaande OPC DA (Data Access) en OPC HDA (Historical Data Access) -gebaseerde systemen met minimale configuratie.

Ignition OPC COM architectuur

Belangrijkste functies van de OPC COM module

OPC COM DA

• Ondersteunt OPC DA 2 & 3, alleen voor Windows®.
  • Maakt verbinding met lokale en externe OPC-servers, zodat je verbinding kunt maken met jouw apparaten, waar ze zich ook bevinden.
  • Werkt op zowel 32-bits als 64-bits systemen, dus je kan optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van jouw systeem.
  • Getest op interoperabiliteit om de best mogelijke ervaring te garanderen bij het verbinden met OPC DA-servers van derden.

OPC COM DA + HDA

• Bevat alle functies van de OPC COM module en voegt de mogelijkheid toe om geschiedenis van HDA 1.2 compatibele historici op te vragen.