Projectleider
Ignition

Als Projectleider Ignition ben je verantwoordelijk voor het complete proces voor projecten van de afdeling Ignition. Je bent verantwoordelijk om de klant te ondersteunen en begeleiden om stapsgewijs over te gaan naar een Ignition omgeving. Je bent in staat om (zelfstandig) projecten aan te nemen, te calculeren en te begeleiden van A tot Z tot evaluatiegesprekken met de klant.

Wat kun je verwachten?

Bij AT-Automation ontvang je niet alleen een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring en vaardigheden, maar ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 20 vakantiedagen + 15 ATV-dagen
 • Vrije dag op je verjaardag
 • Vergoeding voor overuren
 • Talrijke mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele groei
 • Diverse teamuitjes en teambuildingactiviteiten per jaar, vaak inclusief partners
 • Pensioenregeling
 • Een hecht team waarin respect, eerlijkheid en samenwerking centraal staan

Werkzaamheden

Als projectleider Ignition bij AT-Automation ben je de drijvende kracht achter het uitdragen van de kernwaarden van AT-Automation, zowel naar externe klanten als intern. Je leidt zelfstandig meerdere Ignition-projecten, waarbij je samenwerkt met het projectteam. Je neemt ook de verantwoordelijkheid voor mogelijk gecombineerde projecten met de afdeling besturingstechniek.

Je vertaalt klantvereisten naar offertes en realiseert een goed functionerende Ignition-omgeving. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het sturen van de voortgang, coördinatie van de uitvoering en het waarborgen van kwaliteit. Financiële resultaten worden nauwlettend bijgehouden en behaald onder jouw leiding. Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties klantrelaties is een essentieel aspect, met oog op mogelijke vervolgopdrachten en klantbelangen. Je opereert soepel op diverse niveaus, van klantgesprekken tot samenwerking met het eigen projectteam.

Als coach van je teamleden ben je een voorbeeld op het gebied van kwaliteitsgericht, respect, eerlijkheid, commitment en groei. Je waardeert de bijdragen van elk teamlid, creëert een verantwoordelijke teamcultuur en moedigt individuele en collectieve groei aan. Eerlijkheid en commitment vormen de basis van je leiderschap, waarbij je streeft naar continue verbetering en vooruitgang op zowel individueel als team- en organisatorisch niveau.

Functie-eisen

 • Gedreven projectleider met ervaring in ICT of 3-5 jaar vergelijkbare ervaring.
 • HBO-diploma in ICT (Embedded Software / Software Development) met projectmanagementkennis.
 • Volwaardige gesprekspartner voor opdrachtgevers die in staat is behoeften te analyseren en hierop in te spelen.
 • Flexibel in denken en handelen met altijd de klant en oplossingen in het achterhoofd.
 • Voldoende elektrotechnische kennis gecombineerd met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Behoudt het overzicht, past zich flexibel aan en houdt de gewenste eindresultaten voor ogen.
 • Schakelt soepel met diverse mensen, altijd een stapje voor en ziet precies wat er moet gebeuren.
 • In staat om plan- en projectmatig te werken, met aandacht voor het financiële resultaat.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en vaardigheid in Engels en/of Duits, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf helemaal hierin? Ben jij die persoon met een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij de Projectleider Ignition die wij zoeken. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons. Elke dag ben je in contact met gedreven collega’s en klanten die vooruit willen. Jij wordt hun sparringpartner en probleemoplosser.

Over AT

Bij AT-Automation gaat groei verder dan simpelweg het vergroten van productiecapaciteit; het draait om het beheersen van kennis en het verkrijgen van meer controle. Wij geloven in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Bij AT-Automation ondersteunen we jou om te groeien en te ontwikkelen. Uiteindelijk ben jij degene die de leiding heeft over jouw groeipad. Ontdek met ons de mogelijkheden en bouw samen aan een succesvolle toekomst in industriële automatisering.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op via personeel@at-automation.nl of bel naar +31 (0) 495 622 554.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?