Kom bij ons stage lopen

Als je bereid bent om een heleboel te leren tijdens je stage, dan ben je bij AT-Automation aan het juiste adres. Ga dagelijks op pas met onze masters en leer alle kneepjes van het vak. Door jouw kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen, kickstart je jouw carrière om zelf een master te worden in industriële automatisering.

Ook als stagiair ben je een volwaardig lid van het team. Je wordt gewaardeerd en krijgt de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Je werkt samen met onze masters aan échte klantprojecten. Die koffie, die kunnen we namelijk prima zelf halen.

Wat kun je verwachten?

  • We kijken waar jouw wensen & ambities liggen en gaan gedurende jouw stage aan de slag om jezelf op dat vlak verder te ontwikkelen.
  • Als stagiair ben je een volwaardig lid van het team. Je krijgt hierbij de nodige verantwoordelijkheden en werkt mee aan échte klantprojecten. Aan het einde van jouw stage ben je klaargestoomd voor een baan in de techniek.
  • We gooien je dus misschien een klein beetje in het diepe, maar daar leer je ten slotte wel het meeste van. Maar wees niet bang, er staat altijd iemand klaar om je te helpen.
  • We waarderen de toevoeging van stagiaires aan ons team. Daarom staat er een mooie stagevergoeding tegenover.

Wij leiden vakmensen op

Als erkend leerbedrijf mogen stagiaires komen werken bij AT-Automation. Yes, daarmee kunnen we een maatschappelijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling, vakmanschap en toekomst van studenten. Want wij vinden het belangrijk om jonge mensen op te leiden voor het vak.

 

  • Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek.
  • De student krijgt een praktijkopleider toegewezen die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer te leiden en te coachen.
  • We zijn bereid om samen te werken met de school en SBB en verstrekken daartoe de benodigde informatie.

Over AT

Bij AT-Automation gaat groei verder dan simpelweg het vergroten van productiecapaciteit; het draait om het beheersen van kennis en het verkrijgen van meer controle. Wij geloven in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Bij AT-Automation ondersteunen we jou om te groeien en te ontwikkelen. Uiteindelijk ben jij degene die de leiding heeft over jouw groeipad. Ontdek met ons de mogelijkheden en bouw samen aan een succesvolle toekomst in industriële automatisering.

Vragen?

Heb je nog vragen over een stage bij AT-Automation of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via personeel@at-automation.nl of bel naar +31 (0) 495 622 554.

“AT-Automation is een zeer open bedrijf die prioriteit stelt aan de ontwikkeling en vitaliteit van de werknemers. Het team is vriendelijk en ondersteunt elkaar waar nodig.”

Jael Peeters, oud-stagiair

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?