In Slechts een Paar Weken Opgeleid tot Ignition Master

EKK Eagle Simrax leidt haar engineers op tot Ignition Wizards

In slechts enkele weken transformeerde Brian Maukisch van Okéchamp van een Rookie tot Ignition Master. Een indrukwekkende prestatie die getuigt van zijn toewijding aan het optimaliseren van de productielijnen van geconserveerde champignons.

Moderne productielijnen met Ignition

Okéchamp, wereldwijd producent en leverancier van geconserveerde champignons, heeft gekozen voor Ignition om haar productielijnen te moderniseren. Brian Maukisch, Manager Projecten bij Okéchamp, deelt zijn enthousiasme over Ignition en de waardevolle trainingen van AT-Automation. Brian benadrukt met name het gemak waarmee data kan worden verzameld en gevisualiseerd, waardoor Ignition een uitstekend platform is voor hun behoeften.

Training bij AT-Automation

Okéchamp heeft niet alleen voor Ignition gekozen, maar ook voor AT-Automation als partner voor implementatie en ontwikkeling. Brian waardeert de trainingen van AT-Automation, vooral omdat ze het team in staat stellen om zelfstandig met de applicatie te werken. Brian en zijn collega Stefan Masius zijn zelfs opgeleid tot Ignition Masters, het hoogste trainingsniveau.

Brian deelt zijn ervaring met de training: “De drie modules zijn goed op elkaar afgestemd, waarbij de Rookie training een solide basis biedt. Met de vervolgtrainingen, Pro en Master, duik je stapsgewijs dieper in de materie en mogelijkheden. Door de groepstrainingen kunnen we profiteren van interactie met zowel de trainer als de medecursisten, waardoor kennisdeling wordt gestimuleerd.”

Diepgaande dashboards en OEE-data

Met Ignition draait het besturingssysteem van Okéchamp op diverse productielijnen. In samenwerking met Okéchamp ontwerpt AT-Automation nieuwe dashboards om de OEE-data inzichtelijk te maken. Het gemak van het visualiseren van data en het genereren van rapporten met enkele klikken was een van de doorslaggevende redenen voor de keuze voor Ignition.

Brian benadrukt het gebruiksgemak van Ignition: “Persoonlijk vind ik het erg prettig dat Ignition op een web-omgeving te gebruiken is. Hierdoor kun je er gemakkelijk en snel op elke PC mee werken. Je kunt ook heel snel een leuke applicatie bouwen zonder dat je veel technische kennis nodig hebt.”

Stapsgewijze zelfstandigheid

Als Ignition Integrator gaat AT-Automation verder dan alleen de initiële vraag van de klant. De trainingen die worden aangeboden stellen klanten in staat alle mogelijkheden van Ignition te ervaren, te testen en te ontwikkelen. Brian waardeert het stapsgewijze leerproces: “Het feit dat je leert hoe je met Ignition aan de slag gaat en uiteindelijk zelf je productieomgeving kunt optimaliseren, hebben we als heel prettig ervaren. Op die manier waren we in staat om binnen korte termijn de benodigde kennis te verkrijgen, waardoor we intern als team aan de slag konden gaan en elkaar in het project konden ondersteunen.”

Toekomstige samenwerking

Na het succesvol voltooien van de Master training heeft Okéchamp nu de volledige controle over hun productieprocessen. Uiteraard blijft AT-Automation als partner beschikbaar voor contact en ondersteuning waar nodig, maar Okéchamp heeft nu zelf de touwtjes in handen.

Ready to master your growth?

Bij AT-Automation streven we ernaar om je groei te versnellen en nieuwe hoogten in efficiëntie te bereiken met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen. We geloven sterk in het delen van kennis en het empoweren van individuen om meesters te worden in industriële automatisering. Wil je ook master worden in het programmeren van Ignition? Klik op een training in onderstaande kalender voor meer informatie of meld je direct aan!

Anderen bekeken ook

AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

AT-Automation herpositioneert zich voor de toekomst

AT-Automation introduceert met trots haar gloednieuwe bedrijfslogo. Dit nieuwe logo is onderdeel van een uitgebreide herpositioneringsstrategie en laat zien waar AT-Automation voor staat: “Master your Growth”. Na een grondige herziening van de…

Lees meer
Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?