Ignition Enterprise Administration (EAM) module

Enterprise Administration Module

Met Enterprise Administration beheer je eenvoudig grote multi-gatewaysystemen
Deze module biedt een veilige en intuïtieve manier om veel Ignition applicaties vanaf één locatie te beheren. Het is ideaal voor grote ondernemingen die meerdere Gateways over grote geografische afstanden inzetten. Zelfs bedrijven met een paar Ignition Gateways op één fabrieksvloer kunnen profiteren van de mogelijkheid om projecten te synchroniseren, prestaties te bewaken en back-up en herstel te automatiseren vanaf één centrale locatie.

Beheer meer gateways vanaf één gateway

Als deze module is geïnstalleerd, kan een Ignition Gateway fungeren als de centrale Controller Gateway die verbinding maakt met, bewaakt en beheert een willekeurig aantal externe Agent Gateways. Gebruik de Controller Gateway om vele administratieve taken voor Agent Gateways te coördineren en automatiseren, waaronder licenties toewijzen, bewerken, activeren en deactiveren en nieuwe en bijgewerkte modules implementeren. Al deze acties kunnen onmiddellijk worden uitgevoerd of voor later worden gepland.
Enterprise Administration module voor het beheren van meerdere gateways

Belangrijkste functies van de Enterprise Administration module

Synchroniseer projecten en bronnen
De Enterprise Administration module geeft je de mogelijkheid om projecten centraal in de Controller Gateway te ontwerpen en naar de Agent Gateways te sturen.

Communiceer via een beveiligd netwerk
Deze module is gebouwd op een hoogwaardig, goed beveiligd communicatienetwerk dat gelijktijdige toegang tot meerdere gateways mogelijk maakt zonder firewallproblemen te veroorzaken.

Controleer de status en prestaties van Agent Gateways
In de Controller Gateway biedt deze module gezondheidsindicatoren voor Agent Gateways en alarmen voor dreigende levenscyclusgebeurtenissen, zoals een storing van de Agent Gateway. Er worden ook meldingen, waarschuwingen en foutgebeurtenissen over geheugengebruik verstrekt.

Automatiseer gateway back-up en herstel
Deze module maakt automatische back-up en snel herstel mogelijk voor alle gateways via een gateway-back-uparchief.

Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?