Ignition Business Connector module

Business Connector

Verzend en haal gegevens in realtime op naar bedrijfssystemen zoals ERP
De Business Connector module bouwt voort op tientallen jaren van best practices uit de branche om een ​​naadloze integratie tussen jouw bedrijfssystemen en jouw door Ignition aangedreven productievloer mogelijk te maken.

Visuele sequentiebouwer & monitor

Versleep actieblokken om bedrijfslogica te construeren, die besturingsstroomconcepten zoals lussen, conditionals en het afhandelen van uitzonderingen kan omvatten. Stap door de sequenties terwijl je tussentijdse resultaten bewaakt om de ontwikkeling en probleemoplossing te vergemakkelijken.
  Ignition Business Connector module (1)

  Belangrijkste functies van de Business Connector module

  Krachtige sequentie-engine
  Maak gebruik van de kracht en flexibiliteit van Business Process Execution Language (BPEL) om complexe workflows uit te voeren. Sequenties kunnen transacties naar meerdere bedrijfssystemen bevatten door gebruik te maken van bijbehorende modules zoals Web Services en de Interface voor SAP-modules. Trigger reeksen op basis van een schema, tagwijzigingsgebeurtenis, webservice-oproep of scriptfunctie.

  Intuïtieve integratie
  Profiteer van lagere Total Cost of Ownership (TCO) door gebruik te maken van bekende Ignition-functies zoals slepen en neerzetten, tagbinding en scripting. Deze module is geïntegreerd met het Ignition-ecosysteem en bouwt voort op bestaande vaardigheden, waardoor de kosten en leercurves aanzienlijk worden verlaagd om jouw systeem te onderhouden.

  Geen dure middleware
  De Business Connector module bouwt voort op de ongelimiteerde mogelijkheden van Ignition voor één prijs die veel lager ligt dan bij traditionele middlewareproducten. Doe meer voor minder met deze module.

  Enterprise-brede connectiviteit
  Maak gebruik van de Web Services-module of speciale connectoren zoals de Interface voor SAP-module om te communiceren met meerdere bedrijfssystemen, allemaal binnen dezelfde volgorde – en zonder extra (en dure) middleware.

  Naadloze MES-integratie
  Met een intuïtieve mappingtool kan je gegevens die je van externe bedrijfssystemen ontvangt, verbinden en omzetten in productiegegevens, zoals schema’s en materiaaldefinities, voor gebruik door andere modules, waaronder OEE, Recipe & Changeover en Track & Trace.

  Gebouwd op industriestandaarden
  In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, maakt deze module gebruik van industriestandaarden zoals B2MML, een XML-gebaseerde implementatie van de ISA-95 objectmodellen, om de integratie met externe bedrijfssystemen te vergemakkelijken.

  Ongeëvenaarde waarde
  De intuïtieve visuele interface van deze module versnelt de configuratie, waardoor de arbeidskosten voor het implementeren van zakelijke communicatie drastisch worden verlaagd. De lagere leercurve vergroot de schaalbaarheid en vereenvoudigt het onderhoud, waardoor het ideaal is voor omgevingen met hoge beschikbaarheid en weinig downtime. De mogelijkheid voor gelijktijdige uitvoering en uitzonderingen ondersteunt betrouwbare communicatie en hoge gegevensdoorvoer. Best practices en industriestandaarden voor communicatie zijn ingebakken in ons product, waardoor de betrouwbaarheid en het vertrouwen worden vergroot en de risico’s worden verkleind.

  Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

  Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

  Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

  Open chat
  💬 Hulp nodig?
  Hi👋
  Kan ik je ergens mee helpen?