Ignition Document Management module

Document Management Module

Beheer productie gerelateerde documenten

Het beheren van productie gerelateerde documenten die cruciaal zijn voor veiligheid, kwaliteit en algehele productie-efficiëntie is eenvoudiger dan ooit tevoren met deze module. Het stelt fabrikanten in staat om Standard Operating Procedures (SOP), Material Safety Data Sheets (MSDS), kwaliteitsdocumenten, checklists en nog veel meer te beheren, distribueren en bekijken zonder de typische problemen.

Nauwe MES-integratie

De drop-in-functionaliteit stelt klanten in staat om hetzelfde documentbeheersysteem op een uniforme manier te gebruiken over de grenzen van SPC, Track & Trace, OEE en Settings & Changeover heen. Bij vrijwel elk MES-object dat is gemodelleerd naar de ISA-95 en ISA-88 normen kan een document worden bijgevoegd met inbegrip van partijen, materiaaldefinities, bewerkingen, recepten en nog veel meer.

Ignition Document Management module

Belangrijkste functies van de Document Management module

Aangepaste documentatie
Creëer en onderhoud gebruikers interactieve documentatie, zoals instructies voor montagewerkers, waarschuwingsnotities en formulieren voor het bijhouden van gegevens. Documenten worden opgeslagen als artefacten op MES-objecten (bijv. materiaaldefinities, processegmenten).

Opslag
Alle documenten worden samen met de MES- en productiegegevens in een standaard HTML5-formaat opgeslagen. Dit elimineert volledig problemen met documenten en gegevens die op verschillende locaties zijn opgeslagen. Afbeeldingen zijn ingebed in de documenten, waardoor verbroken links naar afbeeldingen tot het verleden behoren.

Versiebeheer
Om ervoor te zorgen dat productiemedewerkers de juiste versie van een document gebruiken, wordt een ingebouwde versie controle gebruikt. Deze is gekoppeld aan productieactiviteiten van de andere MES-modules. Je kunt snel de verschillen zien tussen verschillende versies van documenten met het Document Diff Viewer component.

Distributie
De juiste versie van de documenten wordt automatisch naar de juiste productielocatie, gebied, lijn, cel, procescel of unit gedistribueerd.

Gegevensinvoer
Verzamel optioneel handmatig ingevoerde productie- of checklistgegevens met standaard invoervelden. Op basis van sjablonen kunnen documenten waarin feitelijke productiegegevens zijn vastgelegd, worden opgeslagen voor later gebruik.

Veilig
De Document Management module maakt gebruik van standaard methoden uit de industrie om veilige toegang tot gevoelige documenten te garanderen. Omdat documenten in dezelfde database worden opgeslagen als de MES-gegevens, is de toegang tot documenten beperkt tot personen met de juiste beveiligingsrechten. Van documenten wordt samen met de MES-gegevens een back-up gemaakt, zodat items niet meer gesynchroniseerd kunnen raken.

Ontdek Ignition

Plan nu een exclusieve Ignition-demo op locatie

 • Leer hoe Ignition specifiek in jouw bedrijf kan worden toegepast.
 • Stel direct al je vragen en ga dieper in op specifieke softwareaspecten.
 • Ontvang op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Start met het bouwen van je eigen Ignition-applicatie

 • Snel en moeiteloos te installeren.
 • Ontdek en benut alle functionaliteiten van de software, zo lang als je wilt.
 • Maak onbeperkt verbinding met tags, PLC’s, databases en apparaten.
 • Beoordeel zelf of Ignition aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Verken Ignition in de online demo-omgeving

 • Geen download of installatie vereist.
 • Bekijk toepassingen voor verschillende industrieën.
 • Pas waarden aan en zie onmiddellijk het resultaat.
 • Leer hoe Ignition processen automatiseert en visualiseert, zelfs zonder programmeerkennis.
 • Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?