Ignition Interface for SAP ERP module

Interface for SAP ERP Module

Communiceer essentiële bedrijfsgegevens nauwkeurig en snel via SAP ERP

Deze module is een uitbreiding op de Business Connector module en voegt een native connectiviteit toe tussen Ignition en SAP ERP-systeem.

Roep externe functiemodules op

Deze module maakt het mogelijk om elke Remote-enabled Function Module (RFM) aan te roepen die door de SAP-installatie wordt geleverd via een Remote Function Call (RFC) interface. Het vraagt SAP naar alle metadata en maakt het mogelijk om inputs, outputs, tabellen en veranderende parameters in kaart te brengen.

Ignition Interface for SAP ERP module

Belangrijkste functies van de Interface for SAP ERP module

Bel BAPI’s
De Interface for SAP ERP module vraagt ​​de SAP Business Object Repository (BOR) om een ​​lijst met beschikbare Business Application Programming Interfaces (BAPI’s), die kunnen worden aangeroepen in Business Connector-grafieken.

Best Practices, ingekapseld
Hoewel geen twee SAP-installaties hetzelfde zijn, bevatten de gratis Quick Start-sjablonen best-practice-workflows voor veel voorkomende applicaties, zoals het downloaden van productieorders en het uploaden van productiebevestigingen. Begin met een vooraf gemaakt sjabloon en pas deze aan voor jouw eigen SAP-landschap.

Minimale configuratie
Buiten het instellen van een gebruikersaccount is er geen configuratie vereist aan de SAP-kant.

Native connectiviteit
Deze module maakt gebruik van het RFC-protocol van SAP om hoogwaardige connectiviteit met SAP te bieden zonder extra middleware. Synchrone (sRFC), transactionele (tRFC) en wachtrij (qRFC) oproepmethoden worden allemaal ondersteund. Hierdoor heb je controle over synchrone of asynchrone verwerking, de dubbele berichten worden vermeden. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat berichten in de juiste volgorde worden verwerkt.

Efficiënte communicatie
Deze module optimaliseert de communicatie tussen Ignition en SAP door gebruik te maken van technieken zoals throttling (= afknijpen) en pooling (= hergebruiken) van verbindingen om knelpunten in het netwerk en de doorvoer te voorkomen.

Gebouwd voor zakelijke connector
Deze module breidt de Business Connector module uit met nieuwe actieblokken. Hierdoor wordt het een best-in-class toolset voor het afhandelen van bidirectionele communicatie tussen Ignition en SAP. En dat zonder extra, dure middleware.

Gecertificeerd door SAP
Deze module is gecertificeerd door SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) om naleving van SAP te garanderen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat deze module uitstekende prestaties levert. Klaar voor grootschalige, productieklare workloads, waarbij meerdere threads en grote hoeveelheden gegevens betrouwbaar worden verwerkt.

Naadloze MES-integratie
Met een intuïtieve mappingtool kan je gegevens die je van SAP ontvangt, verbinden en omzetten in productiegegevens voor gebruik door andere modules.

Ongeëvenaarde waarde
Ingebouwde ondersteuning voor BAPI’s, RFM’s en schema’s vermindert de leercurve en verhoogt de betrouwbaarheid. Dit verhoogt de schaalbaarheid, vereenvoudigt de implementatie en vermindert de behoefte aan SAP-experts van hoog niveau in jouw team. Ondersteuning voor wachtrijen en transacties bieden meer efficiëntie en maken middelen vrij voor zowel jouw SAP- als Ignition-servers. Het gebruikt de Business Connector module om de volgorde en datamapping van de communicatie tussen SAP en andere interfaces te regelen. Hierdoor worden de implementatietijd en onderhoudskosten aanzienlijk verminderd.

Ontdek Ignition

Plan nu een exclusieve Ignition-demo op locatie

 • Leer hoe Ignition specifiek in jouw bedrijf kan worden toegepast.
 • Stel direct al je vragen en ga dieper in op specifieke softwareaspecten.
 • Ontvang op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Start met het bouwen van je eigen Ignition-applicatie

 • Snel en moeiteloos te installeren.
 • Ontdek en benut alle functionaliteiten van de software, zo lang als je wilt.
 • Maak onbeperkt verbinding met tags, PLC’s, databases en apparaten.
 • Beoordeel zelf of Ignition aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Verken Ignition in de online demo-omgeving

 • Geen download of installatie vereist.
 • Bekijk toepassingen voor verschillende industrieën.
 • Pas waarden aan en zie onmiddellijk het resultaat.
 • Leer hoe Ignition processen automatiseert en visualiseert, zelfs zonder programmeerkennis.
 • Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?