Ignition SPC Module

SPC Module

Verzamel automatisch SPC-gegevens en verbeter de kwaliteitsanalyse

Zorg ervoor dat Statistical Process Control (SPC) -gegevens nauwkeurig en op tijd worden verzameld, met behulp van de SPC module. SPC helpt je bij het verminderen of elimineren van late of ontbrekende monsterverzameling, onnauwkeurige monstergegevens of andere problemen die tot kwaliteitsproblemen leiden. Lever jouw SPC-gegevens in realtime aan de juiste mensen in een uitgebreid formaat met behulp van de flexibele controlekaarten en analysetools.

Verhoog de nauwkeurigheid en voorkom late SPC-monsters

Het nemen van nauwkeurige, regelmatig geplande monsters is essentieel om de kwaliteit te behouden. Daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt om monsters automatisch in realtime te plannen met behulp van de SPC module. Je kunt monsters nemen op basis van de werkelijke productieomstandigheden en handige, geautomatiseerde waarschuwingen gebruiken om ervoor te zorgen dat monsters nooit worden gemist. Het aanpassen van een bemonsteringsschema is eenvoudig en volledig flexibel, waardoor je kunt voldoen aan de vereisten van jouw unieke productieomgeving.

Ignition SPC module

Belangrijkste functies van de SPC module

Automatische waarschuwingen voor onbeheerste omstandigheden
Om de kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk om processen binnen acceptabele controle grenzen te houden. Dit wordt gedaan door onbeheerste variaties zo snel mogelijk te identificeren zonder menselijke tussenkomst. Het systeem waarschuwt jou automatisch wanneer een onbeheerste toestand of nepmonstergegevens zijn gedetecteerd. Waarschuwingen zijn eenvoudig aan te passen, zodat je de module een e-mail- of sms-melding kan laten sturen, een schermindicator kan laten knipperen, de productie kan stoppen of een aantal andere waarschuwingsmethoden kan toepassen. Elke keer dat er een monster wordt genomen, evalueert deze module onbeheerste omstandigheden en waarschuwt jou automatisch als deze aanwezig zijn. Met SPC kan je snel uit de hand gelopen variaties vinden en deze oplossen voordat ze een groter probleem worden.

Pas grafieken aan
Alle gegevens in de wereld hebben geen zin zonder goede analysetools, daarom hebben we deze module gebouwd met een volledige reeks krachtige en flexibele SPC-controle diagrammen. Op basis van beveiligingsrollen kunnen controle grenswaarden worden berekend en interactief worden ingesteld op de controle diagrammen. De functie “extra factoren” geeft jou de flexibiliteit om andere productie-informatie samen met SPC-gegevens te associëren en te visualiseren. Met aanpasbare weergave-instellingen voor grafieken, tabellen, controle limieten en signalen, heb je de mogelijkheid om de informatie te zien die je nodig hebt, zoals jij dat wil.

Maak verbinding met vrijwel elk apparaat
SPC-gegevens kunnen uit verschillende bronnen komen. Daarom wordt deze module geleverd met de tools die je nodig hebt om ze te verzamelen. Deze module is gebouwd met ondersteuning voor het automatisch verzamelen van gegevens van PLC-apparaten, OPC-apparaten, laboratoriuminstrumenten, RS232-apparaten, USB-apparaten, gegevensbestanden, web services en externe databases.

Ontdek Ignition

Plan nu een exclusieve Ignition-demo op locatie

 • Leer hoe Ignition specifiek in jouw bedrijf kan worden toegepast.
 • Stel direct al je vragen en ga dieper in op specifieke softwareaspecten.
 • Ontvang op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Start met het bouwen van je eigen Ignition-applicatie

 • Snel en moeiteloos te installeren.
 • Ontdek en benut alle functionaliteiten van de software, zo lang als je wilt.
 • Maak onbeperkt verbinding met tags, PLC’s, databases en apparaten.
 • Beoordeel zelf of Ignition aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Verken Ignition in de online demo-omgeving

 • Geen download of installatie vereist.
 • Bekijk toepassingen voor verschillende industrieën.
 • Pas waarden aan en zie onmiddellijk het resultaat.
 • Leer hoe Ignition processen automatiseert en visualiseert, zelfs zonder programmeerkennis.
 • Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?