Ignition OEE Downtime module

OEE Downtime Module

Gebruik OEE Downtime om de efficiëntie van de productie te maximaliseren

Het volgen van de Overall Equipment Effectiveness (OEE) en uitvaltijd is gemakkelijker geworden. Deze module stelt fabrikanten in staat om de bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd het gebruik van activa en de operationele efficiëntie te verhogen. Dit resulteert in een verbeterde winstgevendheid.

Realtime efficiëntie-tracking

Met de OEE Downtime module krijg je direct toegang tot de huidige productie, efficiëntie en downtimegegevens via grafische en operationele dashboards. Hierdoor kan het management en de afdeling operations meteen reageren op problemen die vandaag gebeuren, niet volgende week. Volbreng continue verbetering, evenals LEAN en Six Sigma bedrijfsstrategieën door efficiënte en duidelijke communicatie tussen alle afdelingen.

Ignition OEE Downtime module

Belangrijkste functies van de OEE Downtime module

Downtime gegevensverzameling
De OEE Downtime module ondersteunt een automatische en handmatige verzameling van downtime-redenen, of een combinatie van beide. Herken visueel de top downtime-redenen en breng degene terug die invloed hebben op jouw operationele efficiëntie.

Directe dashboards in één oogopslag
Organiseer en visualiseer snel efficiëntie- en downtime-gegevens van over jouw hele organisatie met krachtige analysetools die meer tonen dan de traditionele standaard rapporten.

Eenvoudige integratie van Enterprise Resource Planning (ERP)
Deze module is IT-vriendelijk, waardoor integratie met ERP’s en andere applicaties om gegevens te delen naadloos communiceren binnen de gehele organisatie.

Mobiele MES-toegang
Krijg toegang tot OEE-rapporten vanaf jouw mobiele apparaat. Bespaar productiemedewerkers tijd doordat ze direct de redenen voor stilstand en wijzigingen in de productieplanning in kunnen voeren.

Productieplanning
Alle afdelingen binnen het bedrijf hebben direct toegang tot de huidige schema’s van productie, onderhoud en meer. Voorkom miscommunicatie door het wijzigen van de planning en verbeter de totale werkflow en efficiëntie.

Volledig aanpasbaar
Omdat fabrikanten elk andere eisen hebben, kan je met deze module de volgende zaken aanpassen: bestaande schermen, rapporten, berekeningen, etc. Je kan ook zelf een volledig aanpasbaar systeem maken vanaf nul, waardoor je zelf de leiding hebt over jouw gegevens.

Werkorderbeheer
Traceer de realtime werkorderstatus die de volgende eenheden laat zien: geplande productie, geproduceerde productie en de resterende productie. Beheer productcodes, productiesnelheden, verpakkingsgroottes en meer.

Automatische gegevensverzameling
Verbeter de nauwkeurigheid van de informatie met automatisch geregistreerde gegevens in plaats van een handmatige invoer en interpretatie door productiemedewerkers. Als extra voordeel kunnen die kostbare uren elders worden benut.

Gemakkelijke MES-licenties
Er zijn geen grenzen aan het aantal gebruikers of de hoeveelheid gegevens die je verwerkt, zodat je de juiste informatie bij de juiste mensen kan krijgen. Je zal je nooit zorgen hoeven maken over het betalen voor extra gebruikers of een verhoogd dataverbruik naarmate jouw systeem groeit.

Ontdek Ignition

Plan nu een exclusieve Ignition-demo op locatie

 • Leer hoe Ignition specifiek in jouw bedrijf kan worden toegepast.
 • Stel direct al je vragen en ga dieper in op specifieke softwareaspecten.
 • Ontvang op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Start met het bouwen van je eigen Ignition-applicatie

 • Snel en moeiteloos te installeren.
 • Ontdek en benut alle functionaliteiten van de software, zo lang als je wilt.
 • Maak onbeperkt verbinding met tags, PLC’s, databases en apparaten.
 • Beoordeel zelf of Ignition aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Verken Ignition in de online demo-omgeving

 • Geen download of installatie vereist.
 • Bekijk toepassingen voor verschillende industrieën.
 • Pas waarden aan en zie onmiddellijk het resultaat.
 • Leer hoe Ignition processen automatiseert en visualiseert, zelfs zonder programmeerkennis.
 • Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.
Start chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kunnen we je ergens mee helpen?