Ignition Interface for SAP ERP module

Interface for SAP ERP

Communiceer essentiële bedrijfsgegevens nauwkeurig en snel via SAP ERP
Deze module is een uitbreiding op de Business Connector module en voegt een native connectiviteit toe tussen Ignition en SAP ERP-systeem.

Roep externe functiemodules op

Deze module maakt het mogelijk om elke Remote-enabled Function Module (RFM) aan te roepen die door jouw SAP-installatie wordt geleverd via een Remote Function Call (RFC) -interface. Het vraagt ​​SAP naar alle metadata en maakt het mogelijk om inputs, outputs, tabellen en veranderende parameters in kaart te brengen.
  Ignition Interface for SAP ERP module

  Belangrijkste functies van de Interface for SAP ERP module

  Bel BAPI’s
  De Interface for SAP ERP module vraagt ​​de SAP Business Object Repository (BOR) om een ​​lijst met beschikbare Business Application Programming Interfaces (BAPI’s), die kunnen worden aangeroepen in Business Connector-grafieken.

  Best Practices, ingekapseld
  Hoewel geen twee SAP-installaties hetzelfde zijn, bevatten de gratis Quick Start-sjablonen best-practice-workflows voor veel voorkomende applicaties, zoals het downloaden van productieorders en het uploaden van productiebevestigingen. Begin met een vooraf gemaakt sjabloon en pas deze aan voor jouw eigen SAP-landschap.

  Minimale configuratie
  Buiten het instellen van een gebruikersaccount is er geen configuratie vereist aan de SAP-kant.

  Native connectiviteit
  Deze module maakt gebruik van het RFC-protocol van SAP om hoogwaardige connectiviteit met SAP te bieden zonder extra middleware. Synchrone (sRFC), transactionele (tRFC) en wachtrij (qRFC) oproepmethoden worden allemaal ondersteund. Hierdoor heb je controle over synchrone of asynchrone verwerking, de dubbele berichten worden vermeden. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat berichten in de juiste volgorde worden verwerkt.

  Efficiënte communicatie
  Deze module optimaliseert de communicatie tussen Ignition en SAP door gebruik te maken van technieken zoals throttling (= afknijpen) en pooling (= hergebruiken) van verbindingen om knelpunten in het netwerk en de doorvoer te voorkomen.

  Gebouwd voor zakelijke connector
  Deze module breidt de Business Connector module uit met nieuwe actieblokken. Hierdoor wordt het een best-in-class toolset voor het afhandelen van bidirectionele communicatie tussen Ignition en SAP. En dat zonder extra, dure middleware.

  Gecertificeerd door SAP
  Deze module is gecertificeerd door SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) om naleving van SAP te garanderen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat deze module uitstekende prestaties levert. Klaar voor grootschalige, productieklare workloads, waarbij meerdere threads en grote hoeveelheden gegevens betrouwbaar worden verwerkt.

  Naadloze MES-integratie
  Met een intuïtieve mappingtool kan je gegevens die je van SAP ontvangt, verbinden en omzetten in productiegegevens voor gebruik door andere modules.

  Ongeëvenaarde waarde
  Ingebouwde ondersteuning voor BAPI’s, RFM’s en schema’s vermindert de leercurve en verhoogt de betrouwbaarheid. Dit verhoogt de schaalbaarheid, vereenvoudigt de implementatie en vermindert de behoefte aan SAP-experts van hoog niveau in jouw team. Ondersteuning voor wachtrijen en transacties bieden meer efficiëntie en maken middelen vrij voor zowel jouw SAP- als Ignition-servers. Het gebruikt de Business Connector module om de volgorde en datamapping van de communicatie tussen SAP en andere interfaces te regelen. Hierdoor worden de implementatietijd en onderhoudskosten aanzienlijk verminderd.

  Probeer Ignition gratis uit, voor zo lang als jij wilt!

  Ontdek zelf waarom Ignition het ultieme platform is voor het bouwen en implementeren van industriële applicaties.

  Enkele bedrijven die afhankelijk zijn van Ignition

  Open chat
  💬 Hulp nodig?
  Hi👋
  Kan ik je ergens mee helpen?