Ignition Business Connector module

Business Connector Module

Verzend en haal gegevens in realtime op naar bedrijfssystemen zoals ERP

De Business Connector module bouwt voort op tientallen jaren van best practices uit de branche om een ​​naadloze integratie tussen jouw bedrijfssystemen en jouw door Ignition aangedreven productievloer mogelijk te maken.

Visuele sequentiebouwer & monitor

Versleep actieblokken om bedrijfslogica te construeren, die besturingsstroomconcepten zoals lussen, conditionals en het afhandelen van uitzonderingen kan omvatten. Stap door de sequenties terwijl je tussentijdse resultaten bewaakt om de ontwikkeling en probleemoplossing te vergemakkelijken.

Ignition Business Connector module (1)

Belangrijkste functies van de Business Connector module

Krachtige sequentie-engine
Maak gebruik van de kracht en flexibiliteit van Business Process Execution Language (BPEL) om complexe workflows uit te voeren. Sequenties kunnen transacties naar meerdere bedrijfssystemen bevatten door gebruik te maken van bijbehorende modules zoals Web Services en de Interface voor SAP modules. Trigger reeksen op basis van een schema, tagwijzigingsgebeurtenis, webservice-oproep of scriptfunctie.

Intuïtieve integratie
Profiteer van lagere Total Cost of Ownership (TCO) door gebruik te maken van bekende Ignition-functies zoals slepen en neerzetten, tagbinding en scripting. Deze module is geïntegreerd met het Ignition-ecosysteem en bouwt voort op bestaande vaardigheden, waardoor de kosten en leercurves aanzienlijk worden verlaagd om jouw systeem te onderhouden.

Geen dure middleware
De Business Connector module bouwt voort op de ongelimiteerde mogelijkheden van Ignition voor één prijs die veel lager ligt dan bij traditionele middlewareproducten. Doe meer voor minder met deze module.

Enterprise-brede connectiviteit
Maak gebruik van de Web Services-module of speciale connectoren zoals de Interface voor SAP-module om te communiceren met meerdere bedrijfssystemen, allemaal binnen dezelfde volgorde – en zonder extra (en dure) middleware.

Naadloze MES-integratie
Met een intuïtieve mappingtool kan je gegevens die je van externe bedrijfssystemen ontvangt, verbinden en omzetten in productiegegevens, zoals schema’s en materiaaldefinities, voor gebruik door andere modules, waaronder OEE, Settings & Changeover en Track & Trace.

Gebouwd op industriestandaarden
In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, maakt deze module gebruik van industriestandaarden zoals B2MML, een XML-gebaseerde implementatie van de ISA-95 objectmodellen, om de integratie met externe bedrijfssystemen te vergemakkelijken.

Ongeëvenaarde waarde
De intuïtieve visuele interface van deze module versnelt de configuratie, waardoor de arbeidskosten voor het implementeren van zakelijke communicatie drastisch worden verlaagd. De lagere leercurve vergroot de schaalbaarheid en vereenvoudigt het onderhoud, waardoor het ideaal is voor omgevingen met hoge beschikbaarheid en weinig downtime. De mogelijkheid voor gelijktijdige uitvoering en uitzonderingen ondersteunt betrouwbare communicatie en hoge gegevensdoorvoer. Best practices en industriestandaarden voor communicatie zijn ingebakken in ons product, waardoor de betrouwbaarheid en het vertrouwen worden vergroot en de risico’s worden verkleind.

Ontdek Ignition

Plan nu een exclusieve Ignition-demo op locatie

 • Leer hoe Ignition specifiek in jouw bedrijf kan worden toegepast.
 • Stel direct al je vragen en ga dieper in op specifieke softwareaspecten.
 • Ontvang op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies.

Start met het bouwen van je eigen Ignition-applicatie

 • Snel en moeiteloos te installeren.
 • Ontdek en benut alle functionaliteiten van de software, zo lang als je wilt.
 • Maak onbeperkt verbinding met tags, PLC’s, databases en apparaten.
 • Beoordeel zelf of Ignition aan de behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Verken Ignition in de online demo-omgeving

 • Geen download of installatie vereist.
 • Bekijk toepassingen voor verschillende industrieën.
 • Pas waarden aan en zie onmiddellijk het resultaat.
 • Leer hoe Ignition processen automatiseert en visualiseert, zelfs zonder programmeerkennis.
 • Ontdek alle mogelijkheden en of Ignition aan jouw behoeften voldoet.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi👋
Kan ik je ergens mee helpen?