Ignition Barcode Scanner module

Barcode Scanner

Functies om de barcode-invoer te detecteren en te decoderen
Met deze module kunnen organisaties barcodescanning gebruiken om materiaalafhandeling te vergemakkelijken. Een gebruiker kan de badge scannen om zich af te melden voor materialen, hoofdproductierecords, batchproductierecords en andere productietaken. De module biedt ook de mogelijkheid om productierecords die niet in gebruik zijn te verbergen en biedt klanten ook een extra optie om hun eigen logo’s op te nemen.

Vereenvoudig het scannen van barcodes

Gewoonlijk zou het lezen van de barcode-invoer vereisen dat een operator de toetsenbordcursor op een geselecteerd invoerveld op een scherm plaatst en vervolgens de barcode scant om de inhoud in het geselecteerde veld te lezen. Als er meerdere barcodes moeten worden gescand of als de inhoud van de barcode meerdere gegevens bevat, is er vaak extra tussenkomst van de operator nodig om de invoer correct vast te leggen. Als het barcode-component van deze module op een bestaand scherm is geplaatst, luistert het naar elke barcode-invoer. Wanneer een barcode-invoer wordt gedetecteerd, wordt deze automatisch gedecodeerd op basis van een of meer barcodepatronen en wordt vervolgens een scriptgebeurtenis met de resultaten gegenereerd. Het script kan dan eenvoudig de resultaten in het juiste invoerveld plaatsen, tags bijwerken, naar de databasetabellen schrijven, enz.
  Ignition Barcode Scanner module

  Belangrijkste functies van de Barcode Scanner module

  Ondersteunde barcode-indelingen
  De Barcode Scanner module wordt geleverd met meer dan 100 barcodepatronen om standaard barcodes zoals UPC, EAN en GTIN te decoderen. Dit is ook inclusief het volledige bereik van de GS1-standaardindelingen voor applicatie-identificatie (AI) voor handelsartikelen, logistieke eenheden, activa, locaties, servicerelaties en speciale toepassingen. Deze vooraf geconfigureerde patronen voldoen aan de behoeften van de meeste bewerkingen met behulp van standaard barcode-indelingen en inhoud. Bovendien kan deze module volledig worden aangepast om bedrijfseigen of branche specifieke barcode-inhoud te lezen.

  Verminder invoerfouten
  De kans op menselijke fouten en de tijd die nodig is voor handmatige gegevensinvoer wordt drastisch verminderd door het scannen van barcodes. Het voorraadbeheer is verbeterd omdat deze module zowel snel als betrouwbaar is. Barcodes kunnen op rapporten worden weergegeven en je kan jouw eigen aangepaste barcode labels definiëren die product specifieke informatie en aangepaste afbeeldingen weergeven. Klanten kunnen de functies voor het scannen van barcodes gebruiken om de materiaalbehandeling te vergemakkelijken, gebruikers kunnen hun badge scannen om zich af te melden voor materialen, masterproductierecords, batchproductierecords en andere productietaken.

  Wist je dat je alle modules gratis kunt uitproberen?

  Download en installeer de volledige Ignition versie in slechts enkele minuten en probeer het voor zo lang als jij wilt, helemaal gratis!

   

  Open chat
  💬 Hulp nodig?
  Hi👋
  Kan ik je ergens mee helpen?